Торт "Медовик" за 15 хвилин

Інгредієнти:

  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 3 ст. л.
  • Мед (рідкий) 3 ст. л.
  • Сода харчова 1 дес. ложка
  • Борошно 1,5-2 склянки
  • Сметана жирністю 24% 600 г
  • Цукрова пудра 0,5 стакана

Як приготувати:

  • Почнемо з приготування тіста. Змішуємо яйця, цукор, рідкий мед до однорідного стану. У просіяне борошно додаємо соду.
  • Рівномірно перемішуємо, і тісто готове. Виливаємо тісто в форму, покриту пергаментом, і випікаємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
  • Поки печеться Медовик, готуємо сметанний крем: збиваємо сметану і цукрову пудру. Медовий корж для торта трохи остудити, і поки теплий, розрізати на 3 частини.
  • Промащуємо кремом коржі і боки медового торта. Торт Медовик зі сметанним кремом обсипаємо крихтою. Даємо просочитися хоча б 2-3 години!

Смачного!