Інгредієнти:
- Сирок плавлений 2 шт. (180-200 г)
- Ковбаски копчені 150 г
- Картопля 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія для смаження
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Вода 1,2 л
- Сухарики (для подачі)
Як приготувати:
- Овочі очистити і нарізати. У казанку обсмажити часник на рослинній олії кілька секунд. Відразу додати цибулю і моркву, смажити до прозорості.
- Додати ковбаски, смажити кілька хвилин. Додати картоплю. Смажити, помішуючи, близько 10 хвилин. Посолити за смаком.
- Залити в казанок воду і варити суп з ковбасками і овочами близько 15 хвилин, до готовності картоплі.
- Натерти плавлений сирок на крупній тертці. Додати в суп плавлений сир, мішати до повного розчинення сиру.
- Вимкнути вогонь і додати в сирний суп рубану зелень. Сирний суп з ковбасками подавати з сухариками.
Смачного!